Eend

Vroeger werden eenden wel gebruikt als waakhond. Wie het erf opkwam, werd aangekondigd door een luid gekwaak. Deze snateraar heeft geleerd z'n snavel te houden, maar staat nog altijd graag zijn mannetje. Geef hem een plaatsje langs het tuinpad of doe 'm cadeau aan een goede vriend of kennis. Eend gegeven blijft gegeven.

 

Al onze metalen beelden worden gemaakt door Afrikaanse kunstenaars. Met hergebruikt metaal maken zij natuurgetrouwe beelden. Door uw aankoop kunnen zij voor hun eigen familie zorgen, maar daarnaast ook hun bedrijf professionaliseren.

 

In Nederland lakken wij de beelden met een eersteklas transparante lak, zo kunnen ze zonder problemen in de tuin staan. Hoge metalen vogels lopen het risico om te waaien, daarom leveren we haringen mee om ze stevig vast te zetten.

Artikelnummer 130M35
Afmeting 35 cm lang
60,- incl. BTW, excl. verzendkosten

De verzendkosten voor dit product bedragen:

  • Nederland: 10,-
  • Duitsland, België: 15,-
  • Overige landen: 20,-

Dat is best duur, maar de bestellingen vanaf 75,- versturen we gratis! U kan ook een afspraak maken en uw beeld persoonlijk uitzoeken.

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Of is uw product beschadigd aangekomen? Als er een probleem is, horen we dat graag binnen 30 dagen van u. Dan zorgen we samen met u voor een goede oplossing. Zo kan u altijd gratis retourneren.

Om u te helpen hebben we elk beeld gelakt, door deze bescherming zijn ze erg geschikt voor in de tuin. Na verloop van tijd zal het beeld wat dof worden, u heeft dan twee mogelijkheden: U verwijdert de roest en lakt uw beeld opnieuw, of laat een prachtig patina ontstaan wat zeker niet misstaat. In beide gevallen gaat uw beeld erg lang mee, ze zijn namelijk van dik metaal gemaakt.