Honingspeurder

Deze Afrikaanse vogel is dol op wilde honing. Tegen de bijen kan hij echter niet op. Daarom schakelt hij de hulp van mensen in. Hij trekt hun aandacht met een speciale lokroep en leidt hen naar de honingraat. Zij schakelen de bijen uit, de honingspeurder krijgt als dank een deel van de buit.

 

Al onze metalen beelden worden gemaakt door Afrikaanse kunstenaars. Met hergebruikt metaal maken zij natuurgetrouwe beelden. Door uw aankoop kunnen zij voor hun eigen familie zorgen, maar daarnaast ook hun bedrijf professionaliseren.


« Terug naar de vorige pagina

Artikelnummer 123M25
Afmeting 25 cm lang
25,- incl. BTW, excl. verzendkosten

De verzendkosten voor dit product bedragen:

  • Nederland: 10,-
  • Duitsland, België: 15,-
  • Overige landen: 20,-

Dat is best duur, maar de bestellingen vanaf 75,- versturen we gratis! U kan ook een afspraak maken en uw beeld persoonlijk uitzoeken.

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Of is uw product beschadigd aangekomen? Als er een probleem is, horen we dat graag binnen 30 dagen van u. Dan zorgen we samen met u voor een goede oplossing. Zo kan u altijd gratis retourneren.

Om u te helpen hebben we elk beeld gelakt, door deze bescherming zijn ze erg geschikt voor in de tuin. Na verloop van tijd zal het beeld wat dof worden, u heeft dan twee mogelijkheden: U verwijdert de roest en lakt uw beeld opnieuw, of laat een prachtig patina ontstaan wat zeker niet misstaat. In beide gevallen gaat uw beeld erg lang mee, ze zijn namelijk van dik metaal gemaakt.