Nijlpaard

Als er een nijlpaard naast de vijver staat te grazen, weet u dat het een goede zomer wordt. Deze dikhuiden houden van warmte. Om geen zonnesteek te krijgen, brengen ze het grootste deel van de dag onder water door. 's Nachts stampen ze met hun 3000 kilo over het land op zoek naar eten. Waarschuwt u de buren vast?

 

Al onze metalen beelden worden gemaakt door Afrikaanse kunstenaars. Met hergebruikt metaal maken zij natuurgetrouwe beelden. Door de verkoop kunnen zij hun eigen familie voorzien van voldoende eten en drinken, maar daarnaast ook hun bedrijf professionaliseren.


« Terug naar de vorige pagina

Artikelnummer 61M40
Afmeting 40 cm lang
125,- incl. BTW, excl. verzendkosten

Dit product wordt gratis verzonden!

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Of is uw product beschadigd aangekomen? Als er een probleem is, horen we dat graag binnen 30 dagen van u. Dan zorgen we samen met u voor een goede oplossing. Zo kan u altijd gratis retourneren.

Om u te helpen hebben we elk beeld gelakt, door deze bescherming zijn ze erg geschikt voor in de tuin. Na verloop van tijd zal het beeld wat dof worden, u heeft dan twee mogelijkheden: U verwijdert de roest en lakt uw beeld opnieuw, of laat een prachtig patina ontstaan wat zeker niet misstaat. In beide gevallen gaat uw beeld erg lang mee, ze zijn namelijk van dik metaal gemaakt.