Roodborsten

De roodborst is een vreemde eend in de bijt van vogelland. Zowel het mannetje als het vrouwtje zingt hier het hoogste lied. Dit kan tot pijnlijke vergissingen leiden wanneer een vermeende rivaal plotseling een aantrekkelijk wijfje blijkt. Zodra de roodborst zijn fout inziet, begint hij haar echter onmiddellijk het hof te maken. Na wat lekkere hapjes is alles al snel vergeven en vergeten.

 

Al onze metalen beelden worden gemaakt door Afrikaanse kunstenaars. Met hergebruikt metaal maken zij natuurgetrouwe beelden. Door uw aankoop kunnen zij voor hun eigen familie zorgen, maar daarnaast ook hun bedrijf professionaliseren.


« Terug naar de vorige pagina

Artikelnummer 110M20
Afmeting 20 cm hoog
40,- incl. BTW, excl. verzendkosten

De verzendkosten voor dit product bedragen:

  • Nederland: 10,-
  • Duitsland, België: 15,-
  • Overige landen: 20,-

Dat is best duur, maar de bestellingen vanaf 75,- versturen we gratis! U kan ook een afspraak maken en uw beeld persoonlijk uitzoeken.

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Of is uw product beschadigd aangekomen? Als er een probleem is, horen we dat graag binnen 30 dagen van u. Dan zorgen we samen met u voor een goede oplossing. Zo kan u altijd gratis retourneren.

Om u te helpen hebben we elk beeld gelakt, door deze bescherming zijn ze erg geschikt voor in de tuin. Na verloop van tijd zal het beeld wat dof worden, u heeft dan twee mogelijkheden: U verwijdert de roest en lakt uw beeld opnieuw, of laat een prachtig patina ontstaan wat zeker niet misstaat. In beide gevallen gaat uw beeld erg lang mee, ze zijn namelijk van dik metaal gemaakt.