Zwaluw

Veel mensen denken aan de vlucht van een zwaluw te kunnen zien welk weer het zal worden. Vliegen de vogels laag, dan komt er slecht weer. Dit klopt maar ten dele. Bij zon stijgen de insecten die de zwaluw eet namelijk hoger de lucht in dan bij wolken. De koers van de zwaluw zegt dus alleen iets over het weer van het moment, en weinig over wat komen gaat.

 

Al onze metalen beelden worden gemaakt door Afrikaanse kunstenaars. Met hergebruikt metaal maken zij natuurgetrouwe beelden. Door de verkoop kunnen zij hun eigen familie voorzien van voldoende eten en drinken, maar daarnaast ook hun bedrijf professionaliseren.


« Terug naar de vorige pagina

Artikelnummer 124M20
Afmeting 20 cm lang
25,- incl. BTW, excl. verzendkosten

De verzendkosten voor dit product bedragen:

  • Nederland: 10,-
  • Duitsland, België: 15,-
  • Overige landen: 20,-

Dat is best duur, maar de bestellingen vanaf 75,- versturen we gratis! U kan ook een afspraak maken en uw beeld persoonlijk uitzoeken.

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Of is uw product beschadigd aangekomen? Als er een probleem is, horen we dat graag binnen 30 dagen van u. Dan zorgen we samen met u voor een goede oplossing. Zo kan u altijd gratis retourneren.

Om u te helpen hebben we elk beeld gelakt, door deze bescherming zijn ze erg geschikt voor in de tuin. Na verloop van tijd zal het beeld wat dof worden, u heeft dan twee mogelijkheden: U verwijdert de roest en lakt uw beeld opnieuw, of laat een prachtig patina ontstaan wat zeker niet misstaat. In beide gevallen gaat uw beeld erg lang mee, ze zijn namelijk van dik metaal gemaakt.