Zwaluw

Eten, drinken, wassen… De snelle gestroomlijnde zwaluw doet vrijwel alles zonder zijn vleugels stil te houden. Insecten vangt hij met een snelheid van 65 kilometer per uur in de wijde lucht. Heeft hij dorst, dan scheert hij laag over het water en schept het al vliegend met zijn snavel op. Soms dompelt hij zich hierbij even onder in het water om zijn verendek schoon te houden. Dat dít exemplaar bewegingloos bij u naast de klimop blijft zitten, is dus uniek!

 

Al onze metalen beelden worden gemaakt door Afrikaanse kunstenaars. Met hergebruikt metaal maken zij natuurgetrouwe beelden. Door de verkoop kunnen zij hun eigen familie voorzien van voldoende eten en drinken, maar daarnaast ook hun bedrijf professionaliseren.


« Terug naar de vorige pagina

Artikelnummer 74M20
Afmeting 20 cm lang
25,- incl. BTW, excl. verzendkosten

De verzendkosten voor dit product bedragen:

  • Nederland: 10,-
  • Overige landen: 15,-
  • Engeland, Frankrijk: 20,-

Dat is best duur, maar de bestellingen vanaf 75,- versturen we gratis! U kan ook een afspraak maken en uw beeld persoonlijk uitzoeken.

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Of is uw product beschadigd aangekomen? Als er een probleem is, horen we dat graag binnen 30 dagen van u. Dan zorgen we samen met u voor een goede oplossing. Zo kan u altijd gratis retourneren.

Om u te helpen hebben we elk beeld gelakt, door deze bescherming zijn ze erg geschikt voor in de tuin. Na verloop van tijd zal het beeld wat dof worden, u heeft dan twee mogelijkheden: U verwijdert de roest en lakt uw beeld opnieuw, of laat een prachtig patina ontstaan wat zeker niet misstaat. In beide gevallen gaat uw beeld erg lang mee, ze zijn namelijk van dik metaal gemaakt.