Fazant

Deze metalen fazant is een prachtig kunstvoorwerp gemaakt door een Afrikaanse kunstenaar.

 

Omdat deze Afrikaanse kunstenaars vaak een beperkte hoeveelheid aan materiaal beschikbaar hebben om deze sculpturen te maken, bestaat een groot gedeelte uit restmateriaal. Bijzonder zijn ook de karakteristieke houdingen, omdat deze kunstenaars dichtbij de natuur werken, zijn deze natuurgetrouw vastgelegd.


« Terug naar de vorige pagina

Artikelnummer 104M80
Afmeting 80 cm lang
€ 95,00 incl. BTW, excl. verzendkosten

De verzendkosten voor dit product bedragen:

  • Nederland: € 12,50
  • Duitsland, België: € 17,50
  • Overige landen: € 25,00

Bij meerdere producten betaalt u alleen de verzendkosten van het duurste product. Vanaf 75 euro is de verzending gratis.

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Of is uw product beschadigd aangekomen? Als er een probleem is, horen we dat graag binnen 14 dagen van u. Dan zorgen we samen met u voor een goede oplossing.

Om u te helpen hebben we elk beeld gelakt, door deze bescherming zijn ze erg geschikt voor in de tuin. Na verloop van tijd zal het beeld wat dof worden, u heeft dan twee mogelijkheden: U verwijdert de roest en lakt uw beeld opnieuw, of laat een prachtig patina ontstaan wat zeker niet misstaat. In beide gevallen gaat uw beeld erg lang mee, ze zijn namelijk van dik metaal gemaakt.