Wat als ik niet tevreden ben over mijn beeld?

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Of is uw beeld beschadigd aangekomen? Als er een probleem is, horen we dat graag binnen 30 dagen van u. Dan zorgen we samen met u voor een goede oplossing. Als u besluit het beeld te willen retourneren dan heeft u 14 dagen om het beeld terug te sturen. U krijgt hiervoor van ons een gratis retourlabel. Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, krijgt u binnen 3 dagen uw geld terug.

Wat moet ik doen om mijn bestelling te retourneren?

Gebruik een stevige verpakking, het liefst de originele. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk en kunnen we er misschien nog iemand anders mee blij maken. Product ingepakt? Print het retourlabel en plak deze op de doos. Bij ieder PostNL-punt kan u de doos inleveren.

Moet ik iets betalen voor het terugsturen?

Nee, we vinden het belangrijk dat wanneer u niet tevreden bent, uw bestelling gratis kan terugsturen.

Hoe snel betalen jullie terug?

Als u de bestelling annuleert dan betalen we zo snel mogelijk terug. Als u ervoor heeft gekozen om een beeld te retourneren, dan betalen we nadat we de retourzending binnen hebben. In beide gevallen heeft u binnen 3 dagen uw geld weer terug, vaak nog eerder!

Kan ik in plaats van retourneren ook ruilen?

Jazeker, geen probleem! Neem contact met ons op en we gaan kijken hoe we het precies gaan doen. U betaald hiervoor geen extra verzendkosten. Langskomen in onze winkel is ook geen probleem.