We zijn niet zo'n fan van koud weer, daarom staan we alleen rond het hoogseizoen op verschillende markten. Kom een praatje maken aan de kraam. Vertel het ons, als u alvast een beeld wil reserveren. Dan nemen we dat voor u mee, zodat u dat van dichtbij kan bekijken. Natuurlijk is dit vrijblijvend, u zit nergens aan vast.


Donckse fair

Zaterdag 28 aug. 9:30-20:00

Donckse Fair 2021 We zien uit naar naar de komende editie Donckse Fair 2021 , want dit jaar gaat het gepaard met de viering van ons 275 jaar bestaan en zullen wij u graag feestelijk ontvangen! Zaterdag 28 augustus hopen we dan iedereen weer op de buitenplaats te kunnen verwelkomen met het uitgebreide thema Art, Food, Craft & Kitsch, ofwel KUNST, FOOD, AMBACHT & KITSCH!

Ridderkerk

Kunstmarkt Barendrecht

Zaterdag 4 sep. 10:00-17:00

Op zaterdag 4 september 2021 worden in het idyllische centrum van Barendrecht, de Dorpsstraat, het Doormanplein en rond de dorpskerk en in de zaal van de dorpskerk ca 85 kramen geplaatst. Kunstenaars uit heel Nederland exposeren en verkopen hier eigen werk van hoog niveau. Het publiek kan, wandelend langs de kramen, ongedwongen kennismaken met een uitgebreid aanbod van schilderijen, keramiek, tekeningen, aquarellen, computer- en fijnschilderkunst.

Watertoren plein

Doesburgse Kadedagen

Zaterdag 18 sep. 10:00-17:00

Kinderen kunnen zich verbazen over een indrukwekkende waterbaan. Vanaf de bovenkade zijn er stroomversnellingen en watervallen die eindigen op de benedenkade. Op het horecaterras vlakbij de Hanzeweg zullen wederom diverse muzikanten optreden van solisten tot bands. Er zijn sportactiviteiten op het sportpodium en graafmachines voor de kinderen. Aan de IJsselkade komen historische schepen te liggen, die men kan bezoeken en Viking verzorgt beide dagen rondvaarten. Voor de kleintjes is er een nostalgische kinderzweefmolen.

Doesburg IJsselkade