We hebben meer dan 30 soorten metalen vogels op voorraad. Als u meer vogels in de tuin wil, is dit één van de makkelijkste manieren. Alle beelden zijn gelakt zodat ze ook tegen de Nederlandse weersomstandigheden bestand zijn. Gaat u voor een oerhollandse metalen fazant, of zoekt u meer een exotische metalen vogel als een ibis?

 

Doordat we zo'n klein bedrijfje zijn, kunnen we kleine oplages verkopen. Daardoor bent u ervan verzekerd dat u een unieke metalen vogel in uw tuin hebt staan. Het gaat hier om metalen vogels gemaakt door kunstenaars uit Zimbabwe. Door hen te helpen bij de verkoop kunnen ze hun familie voorzien van eten en drinken, maar daarnaast ook hun werkplaatsen veiliger en professioneler werken.

 

Esther Alberts schreef over onze metalen vogels:

Een grote tuin is leuk, maar het is toch altijd weer een kunst om hem goed in te richten. In veel tuincentra zijn de beelden vaak te klein voor een grote tuin, of de kwaliteit is toch niet zoals gehoopt. Tijdens mijn online zoektocht kwam ik op deze website een metalen zwaan tegen. Eindelijk iets van formaat én stevig in elkaar gezet.  Een leuke bijkomstigheid is dat het ook nog eens hergebruikt ijzer is wat anders weggegooid zou worden. Nog leuker is dat er een verhaal achter zit, niet in massa geproduceerd, maar handgemaakt in Zimbabwe.

 

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Bekijk dan al onze metalen vogels.